Blööö.

Orkar inte skit. Slutdokumentationen går skit, man ska svara på typ samma frågor flera gånger och typ skriva 4 rader på ett A-4 sen börja på nästa sida, cp.
Sen tjatar mamma på mig hela tiden att jag aldrig sköter skolan och läxorna, det gör jag väl fööörfaaan!
Hon säger att jag bara är ute och festar och slösar mina pengar på alkohol.
Men faan då, hon fattar inte att jag är skooooltrött.
Hon kan faktiskt inte veta det, för hon gick fan aldrig gymnasie.
Snart skiter jag i skolan, har 4 saker kvar att göra. Inga pengar till Granada på Lördag heller! FUCK!

Nu berättar jag en sjuk sak.
I helgen hade jag sex med en kille, som sa att han inte letade efter förhållande.. han ville vara singel efter det tagit slut mellan han och hans ex. Som sagt, vi låg med varann. Fick inte säga något till NÅGON. Men vi "kan träffas på helgerna och ha sex, typ som kk:s" sa han.
Två dagar senare fick jag reda på att detta svinet hade flickvän, dessutom en som jag är bekant med.
Jag berättade för denna tjejen om avd som hänt. Hon tror att det är killens ex som fått mig att skriva så till henne för att exet vill tydligen förstöra mellan dom. Och jag känner inte ens exet.
Killens flickvän tycker jävligt illa om mig och hon tror inte på nått jag och sagt och är allmänt bitchig mot mig på fb och irl. Förstår jag, men man blir såå jävla frustrerad. Och den där killen, fy fan vilket äckel.
har alltid tyckt bra om denna tjejen, det är därför jag berättade sanningen för henne så fort jag såg att hon var tillsammans med killen jag var med den helgen.
Hon tycker att jag är allmänt konstig nu och tror att jag ljuger och vill förstöra, antagligen för att denna killen har "övertalat" henne att inget är sant och att det är hans ex som kommit på det.
Han kan ju då göra vad fan han vill och sen skylla på att det är hans ex som sagt det. ÅÅÅHÅ!

Tacka fan vet jag kloster och nunnor!
Tack för mig.

Chaaa!

Vinnaren i Melodifestivalen var rätt bra tycker jag. Låter älskar jag men är tveksam om den kommer ligga bra till i Eurovision. Men det återstår ju att se.

Silje kom hit igår kväll och vi snackade en massa skit och skvaller som vanligt ;) haha.
Sen kollade vi på Melodifestivalen och hade det mysigt, och efter det så satt vi på mitt rum och pratade och satt vid datorn till typ tolv, sen körde hon hem till hennes pojkis :) hihi.

Jag vill till gymmet idag, men de öppnar inte förrän 16.30 och jag orkar inte vänta tills dess, för jag tänkte att jag ska dra dit i vettig tid och så, så att jag får något vettigt gjort idag. Men jag får hålla mig till att jag går dit Tisdagar & Torsdagar^^

Sen är det såhär att vi har Projektarbetsdagar Måndag-Onsdag då vi ska redovisa våra projekt. Jag ska sitta i Biblioteket och läsa några dikter jag skrivit och så, men när? vad gör jag sen resten av tiden och dagarna? Vi får fan inte veta någonting. Jag vet iaf att jag kommer va ledig nån av dagarna typ, verkar det som. Men på Onsdag har jag & min handledare bestämt att han ska hjälpa mig att skriva min slutdokumentation så den blir klar. Och sen på Onsdageftermiddag så har jag Matteprov. Usch. Blir väl att plugga lite var dag.

Nu är jag sviiiinhungrig så nu ska jag ner och äta och duscha. Och kanske kolla lite på Matten sen måste jag bara se klart sista säsongen av ni vet vad ;) mohahah! :D

Hemma igen.

Igår var det ES-konsert med skolan och spela lite piano, tappade bort FÖR många gånger men whatever xD Och senare körde jag, mamma Thim & Bengt ner till stugan. och eftersom jag var i Kristianstad redan så hämtade de upp mig. Vi åkte dit och plockade men då var duschen sönder, den man skruvar på för att få varmare eller kallare vatten hade typ frösit och svällt och den var spucken så vi fick ringa en rörmockare som fick komma till oss och fixa det. 2000 kr borta där :/
Jaja, senare på eftermiddagen körde Bengt och Thim hem.
Jag och mamma städade och sen kollade vi på en film av fem som jag köpte på Hemmakväll igår för 19kr/st :)
Sen åt jag chips och dip :o shit, haha. Har inte tränat på länge heller men ja. Idag ska jag äta upp shipsen som blev över sen blir det inte mer på ett tag, ska träna imorn också.
Dessutom körde jag HELA vägen hem från stugan idag, körde för första gången på en motorväg, haha. Lyckat! Mamma och jag vet vad som hände ;) haha menmen. Ingen nära-döden-upplevelse som tur var i alla fall.

När jag var nere i stugan så kände jag verkligen att, shit, detta är MIN stuga. Min och min kära lillebror stuga. Detta är vårt liksom! har inte riktigt förstått det innan. Men jag kommer göra allt för att inte bli av med detta ställe utan jag vill att mina barn ska få växa upp där nere så som jag fick växa upp där :)

Bytte piercing igår. Först köpte jag en liten ring, men den var FÖR liten. Sen köpte jag en till men det avr FÖR stor. Sen fick jag byta den stora ringen till en mittemellan men som var silvrig :/ men den passade iaf. Ville ha en svart ring, men ja, man kan inte få vad man vill ha. Haha :)

Ikväll blir det mys med melodifestivalen, och jag tycker faktiskt att det är många skitbra låtar :o Sen ska jag kolla på That's 70's show ;) har en säsong kvar :) hihi. Nu ska jag ner och laga till mig tacos (a) Sen blir det kanske att duscha eller något och kanske kolla på en av de filmerna jag köpte igår. Sen blir det som sagt melodifestivalen sen That's 70's show ;) Så mycket tv-tittande ikväll :)

Nu kommer mormor och morfar så ska ner och laga mat och prata lite med dom :)
Silje kommer snart med! Så längesen sist. Puss på henne! <3

Sjukling.


Har nu varit sjuk i 11 dagar.. Woho! ^^

Hostar hela jävla tiden, har huvudvärk, feber & lite ont i halsen och är lite småförkyld. Var som sagt hos läkaren igår och tog blodprov.. har någon virusinfektion. Varit hemma från skolan igår och idag, blir nog hemma imorgon också. Eftersom jag varit isolderad i för många dagar tänkte jag att jag ska banne mig ut och gå en runda :) Redan efter tio minuter så kände jag att naaaej, detta orkar jag inte "/ Men sen kom Nataly och hämtade mig och vi körde några byavarv och vil stannade vid Shell för hon skulle städa Johans bil. Sen körde hon hem mig efter en halvtimme. Orkade inte mer.. Då är jag verkligen inte kry :( Så nu blir att kolla vidare på säsong 7 av "That 70's show" haha. Sen har jag bara sösong 8 kvar att se :( sen är det sluutt :( buhu.


Är hungrig som dan men har tappat aptitet, allt är äckligt. Igår åt jag en macka när jag vaknade sen pillade jag bara lite i potatismosen och åt en bit falukorv. Idag har jag bara ätit två mackor :( Mår dåligt på ett sjukt konstigt sätt. jag brukar liksom kunna äta :o

Fan sen fyller Natta 19 på Fredag och på Lördag ska hon ha fest, men jag ska inte dricka nu på ett tag plus att jag säkert inte är frisk tills dess :/ jaja.


Måndag.

Jag har varit väldigt dålig på att skriva här men nu så gör jag det :)

Har precis kommit hem från läkaren, har en virusinfektion så går på hostmedicin nu och har även feber. Woho ^^
Har hostat och haft mitt sen i Lördags förrförra veckan blir det, så inte nu i Lördags utan veckan innan det. Fast Fredagen där innan så stor jag ute och frös om mina fötter så pass mycket att jag nästan grät när jag kom in och mina fötter började bli varma :p Har varit ute och festat 4 helger i rad och har då även stått ute helt bar så jag har bara mig själv att skylla, tyvärr.

Så som sagt så har jag varit sjuk ett tag nu eller ja, jag var ute i Fredags fast jag inte mådde bra vliket resulterar i att jag mår sämre nu (a) så jag har inte tränat på typ två veckor nu. Har syndat också, åt en påse bilar när jag & Cornelia kollade på bio. Sen åt jag faktiskt pizza häromdagen, men fy fan i helvete vad gott det var! Och nu känner jag skuld för jag inte har tränat, men på ett sett har jag det för jag har träningsvärk i magen efter allt hostande och jag menar dte känns faktiskt som att jag tränat :p haha i know i'm wierd!

Lördagen då jag blev sjuk gjorde jag en dum sak, jag ville ju liksom och trodde bara det bästa om denna personen. Men nu i Fredags så fick jag reda på sanningen, fy fan. Inte kul att bli kallad så som jag blev. Det går verkligen inte att lite på NÅGON. Nu har jag en erfarenhet mer.
Så i Fredags var jag ut efast jag inte mådde bra, men i Lördags skulle jag på fest i Vittsjö men inte fan mådde jag bra :( så det blev inget där.

Blir ingen skola imorgon heller och det betyder att jag inte har haft gitarrlektion på tre veckor!
Men det suger och är så jävla drygt. Jag är så trög så att läraren blir arg på mig för jag inte fattar.
Måste liksom skriva ner vilka toner jag spelar annars räknar jag fel sen och det blir fel ton.
Jag spelar en takt. Sen spelar jag nästa. Sen ber han mig att spela den första igen och jag kommer inte ihåg vad jag nyss spelat liksom :o jag är så koncentrerad på att jag räkna ut vart jag ska ha fingrarna så jag glömmer vilket ackord jag tagit. Jag säger till han att jag måste skriva ner, han bara nej det räcknar du ut sen, ja men hallå, det blir ju helt fel då ju! Bläääääääääääääääääää......kldfa<nsfö kld<NKLJ"


Ursäkta mitt ryck :D
Jag som tänkte dra till skolan imorn så jag kunde köpa ny piercing, ska ha en svart ring nu har jag bestämt.
Åhhh, läkaren sa förresten till mig idag att jag ska sluta röka :o
Men det sjuka är att jag är inte beroende på det sättet som de flesta är utan, det kan bara komma sådär vips liksom och jag blir skit sugen på att ta en cigarett :o Härom natten, la jag mig i sängen i pyjamas och löste korsord och då blev jag jätteröksugen och klockan var typ ett :o jag är fan cp :p
Nått fel har där blitt iaf :D hahahahaha ehm, ja som sagt.



Har även laddat ner 3 säsonger till av "That 70's show" and I LOVE IIIIT!
Innan när jag har laddat ner så har jag fått myckeyt virus och skit men när min bror installerade Utorrent som jag alltid haft innan, men nu när han gjorde det så går det skitbra :D Så nu har jag tankat hem ännu en säsong till nu när Thim(broren min) sover.. han är också sjuk såå ja. När han sitter vid datorn så spelar en massa och om tankar så laggar det för han så jag har passat på nu :)
Nej nu babblar jag för mkt.
Har inte ätit nått idag :o är hungrig men har inte sug för nått alls.

Mamma bara: Köp saker till tacos då!
Jag bara: Men ööööh!

Jag är ju fan tacoflickan hallåååå liksom. Jag bara älskar tacos.

Mamma bara: Ja du är ju verkligen sjuk om du inte vill ha tacos! :p

Usäkta att det jag har skrivit kommer i lite konstig ordning men skitsamma :D haha
Nu ska jag kolla på ni vet vad ;)
Fast jag måste spela lite gitarr sen och börja på min slutdokumentation :o som skulle varit inlämnade veckan innan lovet + göra klart mitt projektarbete fast det måste jag göra i skolan. V. 10 ska vi ställa ut våra projekt med :p



Chiao / Love Nawtalij

RSS 2.0