Mjaa.

Jaaaaduu!
har inte mycket att skriva.. Mer än att denna helgen är det den tredje i rad som jag festar :o inte likt mig. Men har förstått hur många vänner man kan få och hur trevligt det är och träffa så mycket folk.
Nästa helg ska jag till Vittjö på 21-års fest :) najs.
Juppjupp. ha det gött :)

Chaa!

Va ett tag sen jag skrev, men har inte pallat (a)
Mycket i skolan.. som vanligt >_<

Idag skulle jag, mamma, Thim & Bengt åkt ner till stugan tills imorgon för att min pappa inte har betalat elräkningen så har elen stängts av och vattnet går inte att anväda för rören har fyrit fast typ, så blev lite översvämning där igår sa en vän till familjen som var där nere och kollade till.
Trodde allvarligt att det var kört med stugan.. För denna vännen satte på strömbryraen eller vad det nu var och då var det en stor risk att alla kranar och allt vatten skulle spruta inne i huset. Men där hade vi vunnit högsta vinsten sa han. Om rören skulle vara frysta så skulle vi fått gräva och ha oss där nere för pengar vi inte har och alla som bokat fram till sommaren skulle inte fått vara där.. Fan vilken tur! Det är ju Thim och jag som äger stugan så vi var sjukt rädda för att något skulle hänfda, det är ju vårt andra hem. Kommer göra ALLT som krävs för att ha min barndom kvar. Inte bara inom mig utan platsen med. Men vi behövde inte åka dit, kom inte ihåg varför :S

Jaja. Igår var man på förfest hos Nataly, träffade nya vänner och hade trevligt.
Sen åkte vi ner till puben, riktigt trevligt :)
Brukar inte må dåligt efter en kväll men ganska mycket alkohol men idag har jag dunkande huvudvärk så idag blir det sängen med pyjamas och några glas Oboy och mitt älskade Sex And The City ;)
Mys med mannen med, min bebis Mojje ! Sen blir det förmodligen Melodifestivalen med mamma :)
Imorgon ska jag till gymmet med Nabbe, som vi bestämde igår på puben, haha :D

Har dessutom fått reda på en sak som antagligen får mitt undermedvetna att må dåligt.
Min pappa sitter i fängelse.
Jag saknar honom så sjukt mycket.
Nu när han är inne så är han helt ren (förhoppningsvis) och jag ska skriva ett brev till honom, eftersom han är mer mottaglig och förstår allvaret i det hela mycket mer.

Hade världens dröm inatt.. om Joakim :o
Vi pussades och sånt, tyckte om varandra men kunde ha ett förhållande sen var han typ dum hela tiden och jag drog honom i håret. HELA TIDEN. Sen var festen vi var på tydligen i stugan :S antagligen drömde jag detta om stugan för det hade varit så mycket om stugan denna dagen.

Ha det gött!

Ny vecka igen då ja.


Igår var jag nere på gymmet ;)
Mer gjorde jag nog inte, mer är att jag gick hem sen :D haha
Idag har jag varit i skolan, såååå jävla drygt, var hemma vid sju och åkte till skolan tjugo i sju med :(
Åt tacos och sen satte jag mig vid datorn men kunde inte undgå Thim & Pontus som satt på brors rum och kollade på nått skit och sen garvar åt det, haha. Sen snackade jag, mamma, Thim och Pontus lite sen stack dem. Sen satte jag mig datorn igen och nu ska jag kolla på SATC! Yeeeah!
Och nej Pontus :D det finns inget bättre (Y) hahah
Äh vafan, många har sagt att jag är helt crazy idag, jag berättade det för mamma, hon bara: IDAG? :O haha så tydligen är jag alltid crazy :D
Upp tidigt imorgon med :( blöö, sen antagligen gymmet :D

Aja, fest i helgen?
Om ni vet någon, tell me ;)

Lördagskväll.

Igår var jag så festsugen så jag trodde att jag skulle dö! Gav upp hopept om att hitta nån fest eftersom alla är typ på Björket eller Balders.. en frågade mig om jag ville med till Balders men då hade jag ingen skjuts hem så jag duschade, tog på mig min myspyjamas och satte mig och mös och kollade på melodifestivalen.
Som för övrigt SÖG! Aja sen kom Thims kompisar och de skulle typ förfesta litta grann hos oss, jag gjorde dom lite sällskap, haha. Sen ringde Natta som ville ut och köra.
Så jag klädde på mig, sminkade mig och va redo på en kvart :o haha aja.. Blev några byavarv igår med Natta och jag satt och drack lite grann(och avr allmänt desperat efter en fest), sen hämtade vi upp Vikki, Lisa & Dennis, sen hamnade vi på en fest.. de andra körde jag var kvar och hade trevligt :)
Sen åkte alla till puben men jag & Holken stannade kvar, men sen gick vi neråt mot byn, då mötte vi min kära bror med en Filip som ligger på marken och krälar..
Först sa Holken när vi va en bit ifrån, fan det låter som om det är din bror där borta, jag bara, nää, vilken hund skulle han va ute och gå med xD hahahah fick hjälpa fyllehunnen hem ;)
haha sen blev det som sagt puben, sen hem :) På puben träffade man massa som man inte träffat på länge, som Niclas Karlsson :D inte träffat han sen 9:an :o så vi stod och snackade ett tag, snacka om att längtar efter att ha en klassfest! ALLA i klassen vill ha det men ingen vill typ hålla i det :/ jaja. Idag mår man faktiskt helt okej (Y)

Allt för idag, var ett tag sen jag skrev sist.. men här har ni ett inlägg iaf :)
Nu blir det frukost & Sex and the City ;)

Tuuudeluu!

Idag vaknade jag vid typ kvart över tolv :p
Natta hade skrivit sms och frågat om jag var vaken, typ halv tio vilket jag inte var.
Aja, sen kom hon, Vikki, Dennis och Viola och hämade upp mig :) Åkte några (många) byavarv ;) sen var det bara jag, Natta & Vikki kvar, vi var i Nattas lägenhet och städade en massa. Jag & Vikki färgade vårat hår med :)

Lägger upp två bilder som jag tog precis innan de hämtade upp mig och en nu när jag färgat håret, det är fortfarande blött och bilden är inge vidare bra , men ändå :P
Nu blir det tacoooos! ;)





Hold your head up high.

Känner mig lite tvungen till att skriva här varje dag.. :P
vet ej varför men det är nog bara för att jag av så dålig på att skriva här då jag skaffade denna bloggen och nu när jag väl börjat skriva igen så vill jag inte göra samma misstag igen :P haha men vissa dagar har jag mer intressantare saker att berätta eller som idag, ingenting kul alls.
Eller jo!
Dessie och fått sitt andra barn, Mellany :) så söt! Grattis gumman! :) hihi

Idag har jag snackat med Natta på tele typ tre gånger, hon sitter ju på tåget hem och jag skittråkigt, tycker synd om henne :/ aww.
Imorgon ska jag umgås med Natta & Vikki :) Ska bli skoj, vi ska köra några byavarv för Natta klarade sitt körkort idag! GRATTIS BABY! :D såå glad för hennes skull :) men jävlar vilka lärare de har där uppe :o haha. usch ja.

Satt uppe till halv fyra inatt : känenr faktiskt mycket skuld, satt och spelade The Sims 3 "/ HAHAHAHAH
Shit sicken nörd jag är :) De två nätterna innan har jag somnat runt tolv och vaknat vid tio dagen efter men idag sov jag typ till halv ett :/ jaja.
Imorgon kommer Natta till mig vid 10-11 tiden och ska väcka mig om jag fortfarande sover vill säga :P
Hon ska ju låna Johans bil, så hon är tvungen att köra han till jobbet imorn vid 7 :/ puuh.. Haha därför hon kommer till mig så tidigt ;) hihi! :D

Jaja, blev väl lite att läsa ändå.
Ha det bra!
Chiao!

Darling, leave a light on for me.

Vaknade sent idag, skit med.
Halv två, bläää. jag som vaknat vid tio de senaste två dagarna och lagt mig vid tolv också.. aja.
Men jag är ju ledig idag och jag har varit så flitig och skrivit klart ALLA mina dikter ;) det ni :D
Fast får kanske finslipa dem lite :P Får se vad mamma tycker om dem :) hihi.

Annars har jag bara suttit vid datorn HEEEELA dan : usch, tråkigt faktiskt, för det finns inte så mycket att göra :P
Inom en timme så kommer Cornelia och hennes vovve Isse, vi ska ut och gå :) Och imorgon så ska jag till gymmet igen! Såå gött. Inte varit där på snart två veckor pga pencillinet :P Ska köpa ett 10-kort där med :)
Annars vet jag inte vad som händer i morgon, eller jo :o NATALIE KOMMER HEM! jaaaaa! hihihhi! Så himla gött! Saknar henne så sjukt cp mycket och det är illa. Men träffar nog inte henne förrän på Onsdag, beror på om hennes tåg är försenat på grund av all jävla snö som vräker ner övrallt. Dessutom ska det komma 20 cm snö inatt :o aja tillbaka där jag va innan..
Hon ska bo i endast sin lägenhet nu och inte hos hennes ex eller vad man säger. Det betyder att jag kan dra direkt hem till henne efter skolan, för stationen bor hon rätt nära, så kan man plugga hos henne men det lär nog inte gå så bra, inte om man är med henne xD haha men det måste gå ändå, och hjälpa henne med hennes lägenhet så den blir klar, sen blir det paaaarty på Lördag ;) Skooj! Längtar :) Inte varit ute på två helger, på grund av pencillinet det med. Eller jo, drack ju samma dag som jag började med det, och det var mindre lyckat, kramp i magen hela natten är inget roligt (Y) :(

Den 6 Februari fyller Malin 19 år :) Skoj :)
Silje har också fyööt sina nitton år, nu är det bara 10 ½ månad kvar tills jag är 19 ;) (Y) wwwie!
Är man bara 18 så flyter nog det mesta på som det ska ;)

Ha det gött hörrni!
Chiao / Nawtalij

RSS 2.0