Where do you go when you're lonely?



Var uppe med tuppen idag vid halv åtta för att bege mig på att möte på Arbetsförmedlingen om basinformation där flera skulle va med på samtidigt.
Där fann jag mina fina vän Alexandra :D När vi suttit på mötet så gick vi och tog en fika på nyan och där satt vi i 1 ½ timme (Y) babblade en massa och hade väldigt trevligt. Cyklade sen till mammas jobb och sen gick jag inom konsum, cyklade hem och kollade på tv och somnade såklart i soffan i 2 ½ timme där. Höhö. Senare planerade jag och Matilda lite om usa, au pair och möten och sånt :) skoj att man itne gör detta själv :p

Senare kom Peter, mitt ex. :) vi sågs i Söndags också, då pratade vi bara och var hemma hos han en stund för att hälsa på katten Ozzy som jag har med honom och pratade även med hans mamma. Och idag satt han och kollade på när jag åt pizza :p tredje dagen i rad jag äter det nu :o fuck!

I Söndags var vi i vår nya lägenhet, har fått tillträde redan :o först skulle vi inte få det förrän 1 November. Så i går var jag och mamma där och torkade och städade av skåpen och såntdär :) skoj :) blir nog dit imorn med.
Nuu, ska jag nog, hhmm ja, vänta på att säsong 1 av ghost whisperer ska laddas klart så jag kan poppa popcorn och kolla på det :D hihi.

tjoooooohaj



BTW!
MIIIN TATUERING!
Gjordes den 9 Augusti.
Här är mallen och nedanför den är tatuerinegn när den sitter på armen :)




Behövs dock fyllas i nu.
Ser inte så jättebra ut nu när den läkt, men får som sagt fylla i den, ska antingen göra det hos han som gjorde den på mig och då blir fixningen gratis, men han kommer inte till Osby förräns till jul. Eller så går jag till en studio och får betala fixningen.. får ju den riktigt gjord då med ju och tidigare än December :p


Som jag skrev sist så hoppades jag på Lördagkvällen, och det blev som jag ville med ;)

snart heelg!

Idag har jag umgåtts med fina Cornelia :)
Hon ringde mig och undrade om jag kunde hjälpa henne att visa hur man sätter i linser och sånt, haha. Det gick helt okej, det gick inte så långt som det gjorde för mamma när hon skulle prova linser då hon inte fick ut dom igen och trodde därmed att hon skulle ha dom i sig hela livet xD
Sen stack Cornelia hem, och jag gick in i duschen sen cyklade jag bort till henne, hämtade även min SATC-box som jag saknar som jag ska kolla på igen (a) såå bra.

När jag kom hem så fick jag koka lite makaroner, höhö.
Och nu snackar jag med Emre, som har varit en sån underbar vän de senaste dagarna om man jämför med en annan viss person :/ hm. Ska nog säga godnatt till han nu för att sedan bege mig till sängen och kolla på några avsnitt av SATC :) hihi

Min mobil kom inte idag så det kommer absolut imorn då :) ser fram emot det! :)

Hoppas på Lördagkväll! :*

mjahopp

Sitter och funderar på att åka till USA nu till våren eller ja, i Jan-Feb som Au Pair.
Har velat det sen jag gick i 6-7an. Funderar på om jag ska på informationsmöte nu den 5 Sept. i K-stad. Känner väldigt starkt för det. Det en sak som behövs nu är ett körkort, vilket jag snart ska ta genom en intensivkurs.

Problemet är bara, tänk så hinner jag träffa en fin pojke och sen ångrar mig och inte vill åka :/ därför måste jag se till att tänka på mig själv nu tiden innan jag åker, min träning och jobbsökande typ, och körkortet, för egentligen ska inte en kille komma i vägen för vad jag vill göra med mitt liv.
Känner att jag vill göra något med mitt liv, inte sitta hemma i Osby och uggla, som arbetslös och sover hela dagarna och sen sitter vid datorn. Söker jobb och vill flytta, flytta till Helsingborg, Skånes finaste stad, älskar den, skaffa egen lägenhet och börja mitt eget liv liksom.
Nu har jag börjat komma igång med att träna iaf 2 ggr i veckan och ska försöka att vara där så ofta jag kan typ men problemet är orken, haha. Jag är laaaaat.

Har för övrigt vunnit en auktion på Tradera och vann en ny mobil för 861 kr :D
Hade en sådan telefon innan, då jag bodde hos pappa och jag saknar den jättemycket så nu är jag överlycklig :) Förmodligen kommer den nu imorgon eller ja, idag, Torsdag :D wiiihoo :D

Annars händer inte mycket i mitt liv, festar, sover ( typ hela tiden ), sitter vid datorn, träffar vänner ( de få vänner jag har ) och tränar :)
Flytten börja närma sig med för oss, mamma har redan börjat plocka ner tavlor och sån shit när det är mer än en månad kvar tills vi får börja flytta in sakerna i nya lägenheten, haha. Men det är väl bra att ha det klar och färdigt :)


Blev dessutom inget Rättvik :/ men har haft en toppen-sommar ändå! :)

Natti!

RSS 2.0