Min kise...

.. har nu idag och efter många om och men, flyttat ifrån oss. Fungerade inte att ha han här, bara väckte en tidigt varje morgon och vi har försökt allt för att få det att funka. Men mitt ex fick komma och hämta honom.
Usch säger jag bara, det känns mycket tungt och det är mycket tomt här men ändå skönt, för vi hade ju såna problem med honom. Får ju åka och hälsa på ibland, han lär ju i alla fall komma ihåg mig när han hör min pipiga röst som jag har när jag pratar med honom, haha :) Han bor ju bara strax utanför Osby med sin bror nu med :)

Är tillsammans med Peter än, för det tror jag att jag berättat. Snart 4 månader :) love!

Har gått klart min praktik på Lindhem på Söndag, sen blir jag timanställd, trivs som fisken i vattnet, ska dessutom jobba där 8 veckor i sommar fast på avdelningen brevid men lika glad är jag för det är jag ändå (men gladast är nog räven)

Där var jag vitsig ;)
Har tagit tag i min träning med ryggen/nacke och går hos sjukgymnasten 2ggr/v som jag skrev förra gången och det har visst blirvit bättre, mycket träningsvärk bara. Har också gått ner 3,5kg ;) OCH man ser det på mig! Underbart! :D Men mer förändringar ska det bli för jag ska gå ner mer och detta är bara början.

Nu ska jag snart nana, men först ett par-tre avsnitt av Desperate Housewives som är superbra! Inne på fjärde säsongen nu, gütt! :D hähä

Natti!

Min gubbe ♥


Mitt lilla hjärta Mojje ♥


RSS 2.0