Skärpning Nathali!

Ja, skärpning på dig Nathali, som aldrig skriver blogg längre.
Det har hänt väldigt mycket i mitt liv.
Kan börja med att jag har sommarlov i alla fall !! :D haha!
Kortfattat, ett tag efter Kent, så träffade jag en kille vid namn Johan, vi tyckte om varandra men det var för komplicerat men nu är vi bara vänner och det funkar bra :)
Och sen en månad tillbaka har jag träffat en kille, som jag tycker mycket om och vill pussa på just nu! Jonas heter han^^
Han bor i Sölvesborg :P Och vi är numera ett offentligt par :'D
Jag har jobbat på Rönnebacken här i Osby, och för ni som inte vet vad det är, så är det ett ålderdomshem. Jobbade där i två veckor och jag saknar det! Alla söta tanter som var allmänt förvirrande (a)

Min kise har varit borta sen i Mars, så lille Findus lever säkert inte längre :( saknar honom!
Och Ludde, min hund, saknar jag som aldrig innan :' |
Jag har även varit nere i min stuga i knappt en vecka, och kommer förmodligen inte vara där nere mer nu i sommar, krångel eftersom det är min farfars stuga och mamma och pappa är inte gifta längre, äsch! Det är för komplicerat (a) haha.
Var även på Kristianstadsdagarna också :) Och pappa har jag inte hört av på 1 ½ månad, och jag saknar han med!
Eftersom det är så mycket jag saknar så måste jag tillägga att jag saknar ES1A, blivande ES2A .
Speciellt saknar jag Ralles roliga kommentarer, Lovisa, Annlouise och Victoria, Amandas knäppa frågor, Robins clowneri med mera men framförallt musiken :/

Jaha, igår var jag med Nataly och hon slingade mitt hår, trodde att det skulle bli blondare men det blev det inte, så nu har jag mörkbrunthår med ljusbruna slingor i, men ska slinga det ett par gånger till sen för jag vill vara ljushårig igen, vill i alla fall inte vara alldeles mörk, fast mitt hår fick ett lyft efter slingorna. Känner bara att jag åste göra någon förändring. Vill även göra vid mina naglar men det känns inte som att jag har tid fastän jag har all tid i världen på mig :P I Torsdags var jag med Bestis ( Malin ), och imorgon ska jag träffa Silje :)
Och på Tisdag kommer Sollo ( Sofie ) hit. På Onsdag åker jag till Jonas och blir där till Söndag, och han kanske följer med hem hit till Osby, för jag ska på min kusins 6-års kalas.

Jobbade idag, första gången på cirka en månad, jobbade för Sabina och det var "Mamma Mia!" som visades. Klockan 3 kom det inte så värst mycket med folk med senare på kvällen, andra föreställningen då kom det mellan 260-290 st och det var full rulle hela, hela tiden och jag räknade fel bland pengarna och glömde bort att ge chips till någon, gav tillbaka fel summa pengar med mera! haha, men roligt var det i allafall. Sålde godis för 3800 kronor :O ^ När jag kom hem var det bara raka vägen in i duschen (a) haha.

Nu ska jag spela lite The Sims, har börjat komma in i en "The Sims-period" igen, hähä.
Ska nog inte spela så länge, för så blir mamma arg (a)
Ha det allra bäst!

Pöss :*

RSS 2.0